Komentář, na který odpovídáte

05. 06. 2010 - 21:42
 

pm: Posledni mesic jsem nasel par clanku o sous-vide, coz je priprava jidla v pytlikach ve vodni lazni o teplote nizsi nez 100° C. Profesionalne se tak delaji steaky, protoze se spolehlive "propecou" treba na 70 stupnu a pritom v ty lazni vydrzi celou sichtu, pred podanim se jen rychle opecou. Dela se tak i zelenina nebo brambory. Ctu o tom prave i to, ze pri tehle teplotach se nerozkladaji skroby, takze jestli jsem to spravne pochopil, tenhlecten GI by se mel snizovat.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Hubneme s rozumem v praxi