17. únor 2006 | 22.08 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Dneska večer jsem měl kuchařskou. Udělal jsem večeři. A když se vařily brambory, tak jsem se konečně pustil do nakládaného hermelínu, co už dlouho chystáme, že si zase jednou uděláme.
Připravená cibule.
Recept je to z internetu, ale přesný zdroj už si nepamatuju. Je tam česnek, cibule, nové koření, pepř a bobkový list. Minule jsem to udělal bez feferonky, protože nemám moc rád ostré. Ale trochu to asi přeci jen chce, tak jsem dovnitř nasypal trochu papriky.
Rozkrojený hermelín s česnekem
Naložil jsem celkem tři hermelíny.
Po druhé vrstvě
Tentokrát jsem tam dal ale hodně té cibule a česneku. Ještě ta paprika k tomu: to jsem zvědav, jestli to půjde jíst bez piva. Ale zase jako podklad by to bylo skutečně geniální: mastné, lehce pálivé, syté.
Ve špajzu to necháváme nejméně tak pět dní.
Zpět na hlavní stranu blogu