Nákladaný hermelín

17. únor 2006 | 22.08 |
Dneska večer jsem měl kuchařskou. Udělal jsem večeři. A když se vařily brambory, tak jsem se konečně pustil do nakládaného hermelínu, co už dlouho chystáme, že si zase jednou uděláme.

nakladany herme

Připravená cibule.

Recept je to z internetu, ale přesný zdroj už si nepamatuju. Je tam česnek, cibule, nové koření, pepř a bobkový list. Minule jsem to udělal bez feferonky, protože nemám moc rád ostré. Ale trochu to asi přeci jen chce, tak jsem dovnitř nasypal trochu papriky.

rozkrojeny herm

Rozkrojený hermelín s česnekem

Naložil jsem celkem tři hermelíny.

nakladany herme

Po druhé vrstvě

Tentokrát jsem tam dal ale hodně té cibule a česneku. Ještě ta paprika k tomu: to jsem zvědav, jestli to půjde jíst bez piva. Ale zase jako podklad by to bylo skutečně geniální: mastné, lehce pálivé, syté.


v domecku, to b

Ve špajzu to necháváme nejméně tak pět dní.

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře